Uvjeti i odredbe
Ovaj dokument navodi uvjete i odredbe koji reguliraju uporabu proizvoda i/ili usluga (u daljnjem tekstu: Usluge) koje nudi ABCMobile OÜ, tvrtka registrirana u skladu s estonskim zakonom s registracijskim brojem 14710834 i registriranom adresom na Harju maakond, Tallinn, Peterburi tee 71-318, 11415, Estonija i korisnika web stranice. Korištenjem Usluga i/ili instaliranjem bilo kojeg proizvoda ABC Mobile, korisnik potvrđuje da je stariji od 18 godina i prihvaća zakonske obveze prema ovim Uvjetima i odredbama, kao i našim Pravilima o privatnosti. Za bilo kakav komentar ili upit, pošaljite e-poštu na [email protected]
Opći uvjeti
Usluge ne daju nikakve izjave ili jamstva o točnosti, relevantnosti ili kvaliteti informacija, te se moraju uzeti u obzir samo u zabavne svrhe. Usluge ne preuzimaju i ovime se odriču bilo kakve odgovornosti bilo kojoj fizičkoj ili pravnoj osobi za bilo kakav gubitak ili štetu (uključujući, ali ne ograničavajući se na, fizičke, mentalne, posebne ili neizravne) uzrokovane bilo kakvim informacijama i/ili bilo kakvim prijedlozima i savjetima koji vam se pružaju putem ove Usluge ili kao rezultat vašeg korištenja ove Usluge, bez obzira na to je li rezultat nepažnje, nesreće ili bilo čega drugog
Zdravstveni i/ili medicinski savjeti trebaju biti pregledani od strane licenciranog liječnika prije nego ih se primjeni.
Telefonske usluge s premium tarifom
Da biste koristili ove usluge, morate biti obveznik računa ili imati dopuštenje platitelja računa za upućivanje poziva. Pozivi na našu Uslugu iz Hrvatske koštaju 8,41 HRK po minuti, plus naknade za pristup vašoj telefonskoj tvrtki. Maksimalno trajanje poziva je 15 minuta. Pozivi se bilježe, samo za zabavu, 18+.
Odricanje od odgovornosti, autorska prava i ostali uvjeti
Svi proizvodi i Usluge podložni su zaštiti autorskih prava i ne smiju se kopirati, dijeliti, uređivati, mijenjati ili distribuirati na bilo koji način.
ABCMobile OÜ zadržava pravo izmjene ili prekida, privremeno ili trajno, usluge koje vam pruža, ako ste:
- zloupotrijebili naše usluge;
- bili uvredljivi prema zaposlenicima tvrtke ili čitateljima;
- počinili prijevaru.
ABCMobile OÜ zadržava pravo izmjene bilo kojeg proizvoda ili usluga po potrebi, kako bi se poboljšala Usluga. Preporučujemo da redovito provjeravate web mjesto za ažuriranja ponuđenih usluga.
Ova stranica može sadržavati veze koje objavljuju treće strane i nisu povezane s ABCMobile OÜ. Sadržaj prikazan na takvim stranicama nije odgovornost ABCMobile OÜ i ne podržavamo te web stranice ili usluge.
Ovime se slažete da ćete u potpunosti obeštetiti i zaštititi ABCMobile OÜ, njegove službenike, direktore, zaposlenike, agente i pružatelje usluga za sve troškove, gubitke, štete, potraživanja i odgovornosti koje mogu nastati u vezi s korištenjem web stranice ABC Mobile ili sudjelovanjem u usluzi.
Regulatorni zakon
Ovi Uvjeti i odredbe podliježu estonskom zakonu, a vi i ABCMobile OÜ suglasni ste poštivati isključivu nadležnost estonskih sudova.